CMB Marine

Bij CMB Marine kunt u o.a. terecht voor het verwijderen van antifouling d.m.v. droogijsstralen, maar ook voor overig onderhoud en reparatie van trailerbare boten.

Onze werkplaats is speciaal ingericht om deze boten te ontvangen, waardoor we efficiënt en zorgvuldig aan uw project kunnen werken.

Voor grotere schepen kunnen we in overleg met de jachthavens in de buurt ook onderhoud en reparaties verzorgen. Het is echter belangrijk op te merken dat het vervoer van deze schepen naar onze werkplaats hogere kosten met zich meebrengt.

Indien gewenst kunnen wij ook onderhoud op locatie uitvoeren. Dit is echter afhankelijk van de toestemming van de eigenaar van de locatie, zoals een jachthaven of werf.

ook niet trailerbare schepen kunnen bij ons behandeld worden

Onderhoud

Bij CMB Marine bieden we een uitgebreid scala aan onderhoudsdiensten om uw boot in topconditie te houden. Onze ervaren technici staan klaar om professioneel en zorgvuldig onderhoud uit te voeren, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw vaartochten.

Een van onze specialiteiten is het verwijderen van oude antifouling door middel van droogijsstralen. Met behulp van deze geavanceerde techniek kunnen we uw boot grondig reinigen zonder schade aan te brengen. 

Daarnaast kunnen we ook nieuwe antifouling aanbrengen om de groei van algen, schelpen en andere zeedieren op uw romp te voorkomen. Dit helpt de prestaties van uw boot te verbeteren en verlengt de levensduur van de romp.

Ons onderhoud omvat ook het grondig schoonmaken van uw boot. We zorgen ervoor dat uw boot er weer fris uitziet en vrij is van vuil en vlekken.

Bij CMB Marine begrijpen we ook het belang van een goed onderhouden motor. Daarom bieden we services zoals het winterklaar maken van uw motor en het uitvoeren van klein onderhoud aan (buitenboord)motoren. Onze experts zorgen ervoor dat uw motor in optimale conditie blijft, klaar voor uw volgende avontuur op het water.

Waarom kiezen voor CMB:

Flexibel

Oplossingsgericht

Scherpe tarieven

Snelle levertijden

Eigen werkplaats

Reparatie

Bij CMB Marine hebben we een uitgebreide expertise op het gebied van bootreparaties. Wij staan voor u klaar om uw boot weer in optimale staat te herstellen, zodat u weer zorgeloos kunt genieten van uw tijd op het water.

 

We zijn gespecialiseerd in het verwijderen van oude antifouling d.m.v. droogijsstralen. Indien gewenst kunnen wij  vervolgens beschadigingen aan de gelcoat repareren en de boot poetsen.

 

Daarnaast bieden we laswerkzaamheden aan stalen onderdelen en kunnen we RVS-onderdelen repareren of vervangen.

Is uw teakdek aan vervanging toe? Wij kunnen het (massieve) teak professioneel vervangen, waardoor het dek van uw boot er weer als nieuw uitziet.

 

Ook voor aanpassingen aan uw boot kunt u bij ons terecht. Of het nu gaat om het aanbrengen van een zwemplateau of het vervangen van raampjes en dakluiken, wij zorgen voor een vakkundige reparatie.

Antifouling verwijderen d.m.v. droogijsstralen

Droogijsstralen is een schoonmaaktechniek die wordt gebruikt om oppervlakken te reinigen met behulp van droogijs. Bij droogijsstralen worden droogijskorrels met hoge snelheid op het te reinigen oppervlak geschoten. Door het grote verschil in temperatuur van het ijs en het bootoppervlak, spat het ijs samen met de antifouling van de romp en neemt zo de oude verontreiniging mee.

Op deze manier kunnen wij de onderzijde van uw boot snel en vakkundig ontdoen van oude lagen antifouling zonder te schuren.

Het voordeel van droogijsstralen is dat het oppervlak niet beschadigt door het stralen zelf, terwijl schuren krasjes kan opleveren. Bovendien vervliegt droogijs tijdens gebruik en laat na het reinigen dus geen residu achter.

Vanwege deze eigenschappen is droogijs geschikt voor het reinigen van gevoelige oppervlakken, elektrische componenten en machines, waaronder verwijdering van verf en coatings, olie- en vetresten, brand- en roetschade, en nog veel meer. 

Bovendien kan CMB Allround BV zowel in eigen werkplaats droogijsstralen als op locatie door gebruik van een speciale compressor.

compressor tbv droogijsstralen op locatie
klik op de foto voor een filmpje over droogijsstralen

Een indruk van de werkzaamheden van CMB Marine

Direct contact

U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie over onze diensten.

Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur.

Stuur ons vrijblijvend een bericht. Ons streven is om binnen 24 uur te reageren.
× Hoe kunnen wij u helpen?