CMB Hout & Staal

Bent u op zoek naar op maat gemaakte constructies voor in of aan uw woning? Bij CMB Hout & Staal zijn we gespecialiseerd in het realiseren van diverse hout- en staalbouwprojecten die perfect aansluiten op uw wensen.

 

Of u nu denkt aan een stijlvolle carport, een praktisch tuinhuisje, een robuuste fietsenschuur, een sfeervolle pergola, een veilig hekwerk of zelfs de aanleg van een steiger voor water achter uw huis, wij staan klaar om met u mee te denken en oplossingen aan te dragen.

Houtwerk op maat

Bij CMB Hout & Staal geloven we in het belang van maatwerk. Onze ervaren vakmensen zijn in staat om uw ideeën om te zetten in prachtige constructies die volledig voldoen aan uw wensen. We maken gebruik van hoogwaardige hout- en staalmaterialen, waardoor onze constructies niet alleen duurzaam zijn, maar ook esthetisch aantrekkelijk.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het leveren van (tuin)hout op maat, precies zoals u het nodig heeft voor uw project. Of het nu gaat om gezaagd, geschaafd, geschuurd of zelfs gebeitst hout, wij zorgen voor de perfecte levering. Wij begrijpen dat elk project uniek is en specifieke vereisten heeft. Daarom bieden wij een breed scala aan bewerkingsopties voor het hout dat u bij ons bestelt. Of u nu op zoek bent naar nauwkeurig gezaagde planken, glad geschaafd hout of perfect geschuurde oppervlakken, ons vakbekwame team staat voor u klaar.

Waarom kiezen voor CMB Hout & Staal

Flexibel

Oplossingsgericht

Scherpe tarieven

Snelle levertijden

Eigen werkplaats

informatiebord incl. geïntegreerde bank t.b.v. vliegclub Haamstede

Stalen constructies

Als het gaat om stalen constructies, kunnen wij zowel los staal leveren (eventueel gestraald en gemenied of gescopeerd) als complete constructies, die indien gewenst ter plaatse door ons worden gemonteerd.

Mocht u op zoek zijn naar een stalen verbinding om uw houten balken te verbinden, maar kunt u deze niet vinden in de winkel, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag bij het vinden van een passende oplossing.

Naast stalen constructies bieden wij ook het leveren en monteren van RVS onderdelen, zoals leuningwerk.

Of u nu een renovatieproject heeft waarbij staal of hout nodig is, of zelfs een combinatie van beide, bij CMB Hout & Staal kunt u rekenen op professionele oplossingen. 

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Een indruk van onze werkzaamheden

potdekselen garage of schuur
bordes achter een dijkwoning

Direct contact

U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie over onze diensten.

Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur.

Stuur ons vrijblijvend een bericht. Ons streven is om binnen 24 uur te reageren.
× Hoe kunnen wij u helpen?