CMB Civiel

CMB Civiel heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in las- en constructiewerk op locatie. Daarbij heeft CMB Civiel veel ervaring in het vervaardigen van grote hulpconstructies.

Tevens kunnen wij ondersteunen in het voortraject bij het ontwerpen en ontwikkelen van de benodigde constructies in de ruimste zin van het woord.

Specialist in zwaarder staalwerk op grote bouwprojecten

Behalve het in regie uitvoeren van werkzaamheden in opdracht van aannemersbedrijven in met name weg- en waterbouw,  worden ook steeds vaker  werkzaamheden in (onder)aanneming verricht en kan CMB na aanlevering van de tekening(en) het hele werk van A tot Z voor een opdrachtgever uitvoeren. Als klein bedrijf onderscheidt CMB zich dan bovendien van de grotere bedrijven door flexibiliteit, snelle levertijden, scherpe tarieven en oplossingsgericht werken.

Daarnaast beschikt CMB over een modern uitgeruste werkplaats in Hooge Zwaluwe waar de te leveren materialen bewerkt kunnen worden (zagen, ponsen, snijden, lassen) tot halffabrikaat of eindproduct, maar waar ook bijvoorbeeld reparaties aan werkmaterieel verricht kunnen worden (graafbakken, pontons, hijsvoorzieningen, etc.), of producten op maat, c.q. bestelling gemaakt kunnen worden (bordessen, hekwerken, etc.).

Waarom kiezen voor CMB:

Flexibel

Oplossingsgericht

Scherpe tarieven

Snelle levertijden

Eigen werkplaats

Direct contact

U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie over onze diensten.

Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur.

Stuur ons vrijblijvend een bericht. Ons streven is om binnen 24 uur te reageren.
montagewerk

Montagewerken

CMB Allround BV kan diverse soorten constructies op locatie monteren. 

Hierbij kunt u denken aan montage van bijvoorbeeld hallen, verrijdbare ondersteuningsconstructies t.b.v. betonbouw, loopbruggen inclusief beplating en vele andere soorten constructiewerken.

 

CMB Allround BV heeft de benodigde kennis in huis met betrekking tot hydraulieksystemen voor bijvoorbeeld het opvijzelen van constructies.

 

Op werken ter plaatse kan CMB Allround BV volledig zelf faciliterend opereren, daarnaast kunnen wij eventueel benodigde materialen leveren.

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Betonbekisting

CMB Allround BV verzorgt betonbekistingen zowel prefab geleverd als op locatie op maat gemaakt. Tevens kunnen wij ondersteunen in het voortraject bij het ontwerpen en ontwikkelen van de benodigde betonbekisting in de ruimste zin van het woord.

De bekistingen kunnen zowel volledig uit hout als gecombineerd hout & staal gemaakt worden.

Op werken ter plaatse kan CMB Allround BV volledig zelf faciliterend opereren, daarnaast kunnen wij het eventueel benodigde hout (balken & platen), alsmede staalprofielen, etc. leveren.

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

betonbekisting
infratechniek

Infra

Infratechniek omvat de wetenschap van het realiseren en onderhouden van objecten die in de grond vastzitten. Het is essentieel voor het ontwikkelen en beheren van infrastructuur zoals wegen, bruggen, waterleidingen en elektriciteitsnetwerken.

Infratechniek zorgt voor veilige en betrouwbare infrastructuur die voldoet aan de behoeften van de samenleving.

Deze discipline vereist expertise in verschillende technische vakgebieden en een focus op innovatie en duurzaamheid. CMB Allround BV is specialist op dit gebied.

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Droogijsstralen

Droogijsstralen, ook wel bekend als ijsstralen, is een snelle en milieuvriendelijke reinigingsmethode. Bij deze techniek stralen we droogijskorrels onder hoge druk, met behulp van perslucht tegen het oppervlak. De droogijskorrels sublimeren direct bij impact, wat betekent dat ze overgaan van vaste toestand naar gasvormige toestand. Dit zorgt ervoor dat de vervuiling loskomt van de ondergrond. Het grote voordeel van deze techniek is dat het een zachte reinigingsmethode is, waardoor de ondergrond niet wordt beschadigd.

Bent u op zoek naar een partij die bij u op locatie iets kan droogijsstralen? Neem dan contact met ons op!

compressor tbv droogijsstralen op locatie

Een indruk van onze werkzaamheden

× Hoe kunnen wij u helpen?