CMB Las- en Constructiewerken BV, ooit begonnen als las- en duikbedrijf, is zich door de jaren heen steeds meer gaan richten op en specialiseren in het zwaardere staalwerk op (grote) bouwprojecten. 

Behalve het in regie uitvoeren van werkzaamheden in opdracht van aannemersbedrijven in met name weg- en waterbouw,  worden ook steeds vaker  werkzaamheden in (onder)aanneming verricht en kan CMB na aanlevering van de tekening(en) het hele werk van A tot Z voor een opdrachtgever uitvoeren. Als klein bedrijf onderscheidt CMB zich dan bovendien van de grotere bedrijven door flexibiliteit, snelle levertijden, scherpe tarieven en oplossingsgericht werken.

Daarnaast beschikt CMB over een modern uitgeruste werkplaats in Hooge Zwaluwe waar de te leveren materialen bewerkt kunnen worden (zagen, ponsen, snijden, lassen) tot halffabrikaat of eindproduct, maar waar ook bijvoorbeeld reparaties aan werkmaterieel verricht kunnen worden (graafbakken, pontons, hijsvoorzieningen, etc.), of producten op maat, c.q. bestelling gemaakt kunnen worden (bordessen, hekwerken, etc.).

Om een indruk te krijgen van wat CMB kan bieden, kunt u natuurlijk de website bekijken, maar het is ook mogelijk een afspraak te maken en een bezoek te brengen aan de werkplaats in Hooge Zwaluwe.

voor meer informatie & actuele projecten zie www.facebook.com/cmbbv
thermisch snijden

eigen transportmogelijkheid

hal korea
 

Moerseweg 1e  -  4927 SJ  -  Hooge Zwaluwe
tel. 06-54308462
info@cmbbv.nl